12 Eylül 2008

Haydarpaşa Garı



eski türk filmlerinin taşradan gelen kahramanları 'seni yeneceğim istanbul ' diye meydan okurken , fonda hep o muhteşem yapı vardır ...Haydarpaşa Garı..
herkesi belleksizliğe iten kültürel yozlaşmadan, özelliştirmelerden, globalizmden, gericilikten, rant kavgalarından, iktidardan...ve biçok şeyden nefret ettiğimi de ayrıca ilave ediyorum.
haber etrafta dan direk alıntı.

“6 Aralık 2008’te Haydarpaşa Gar’ı kapatılıyor! Önümüzdeki ay ise boşaltılıyor. Marmaray projesinin kapsamında satılacak olan gar, silo binaları, servis binaları, liman gibi Anadolu’nun ve İstanbul’un kaderini belirlemiş mekanlar hakkında yeterli bilgi almak güç. İmza Kampanyası’na katılın, gelişmeleri takip edin. Haydarpaşa Garı’nın kapatılmasına birkaç ay kala, unutulmaz yolculukların başlangıç noktasında yiyip-içelim! Haydarpaşa Gar Lokantası alaturka ama arabesk olmayan müzikler, hafif kitsch tarihi dekor, yalın ve çok lezzetli yemekler ile özellikle akşam saatlerinde ayakları ne yöne gideceğini bilmeyenler için atmosferik bir efkar dağıtma mekanı.”
kaynak: etrafta

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder