23 Temmuz 2009

nerdeyim

bir memleket;
"Antalya'da, 14 yaşındaki genç kıza ağabeyi tecavüz etti, hamile kalan kız 6,5 aylık bebeğini teyzesinin vurduğu iğneler sayesinde düşürdü, annesi ise bebeği alıp boş bir arsaya gömdü.Bunları öğrenen abla ise evden kaçıp küçük kardeşinin yaşadığı dramı polise anlattı. Anne ve teyze gözaltında, ağabeyi ise aranıyor.
devamı ;hürriyet
bir başbakan;
"YA DAVULCU YA ZURNACI: Bizler şunu da unutmamalıyız: Dün o tesisleri (İstanbul Harbiye Kongre Vadisi inşaatı) incelemeye gittiğimde maalesef gençliğimizin bir bölümünün halini gördüm. Gerçekten üzüntü verici. Bu şekilde sınırsız, kontrolsüz ahlaki erozyonun olduğu yapılanma bizi gerçekten dertlendiriyor. Onun için aileye sahip çıkacağız. Ailemiz, çoluğumuz çocuğumuz nereye giderse gitsin diyemeyiz. Kendi başına bırakılan ya davulcuya, ya zurnacıya... Davulcu zurnacı lütfen bana kızmasın, benim sanatkâr olarak davulcuya, zurnacıya saygım sonsuz."
devamı; radikal
bir sapık;
"14 yaşındaki B.Ç'ye cinsel istismarla suçlanan 77 yaşındaki Vakit gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez yeniden tutuklandı. İstanbul Adli Tıp Kurumu'nca hazırlanan yeni raporda, B.Ç.'yi muayene eden 32 hekimden 24'ü, çocuğun ruh sağlığının bozulduğu yönünde karar vermişti."zmez tahliye edilmişti
"Adli Tıp 6. İhtisas Dairesi daha önce, B.Ç. için "Ruh sağlığı bozulmamıştır" kararı vermiş ve Hüseyin Üzmez'in tahliye edilmişti. Üzmez'in tahliyesine tepki gösterilmesi üzerine, mahkeme yeniden muayene istemişti."
devamı ; cnntürk

işin kötüsü; bunlardan o kadar çok ki, nerdeyim ben, ne yapıyoruz, nasıl ya?
kafamı toparlamamın mümkün olmadığı şu günlerde, yorumsuz yazmak istedim sadece.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder